Friday, February 10, 2012

Rawatan Alternatif Untuk Mengawal Penyakit SLE & Buah Pinggang

Syukur alhamdulillah.. setelah lama tidak menulis dalam blog ini akhirnya aku berkesempatan untuk melakukannya. Rasanya hampir setahun jugak tidak menulis.. Bukan apa, kerja yang teramat sibuk tambahan lagi si kenit, Qistina Zahra dah masuk tadika. Sedikit sebanyak rutin dah berubah, kerja dah ikut waktu pejabat n waktu cuti pun dah tak sama dengan orang rumah. Bila rutin dah berubah so planning dah lari jauh.  Dulu satu sekolah senang tp sekarang sorang gi utara n sorang lagi g ke selatan.
Oh yea.. tentang transfer factor tu aku akui ramai yang x mampu nak beli. Orang tanya mmg ramai tp bila tanya tentang harga semua orang senyap jek.. Harga mahal kot.. Yela sebotol dalam RM 180 ada  60 biji. sebulan kena makan dalam 3 botol so harga total dah RM540. Kena maintain adatla dalam perniagaan.
Now wife dah beralih ke produk yang lain tp khasiat n kebaikannya masih sama dengan Transfer Factor.Jus MonaVie. Rasa ramai dah tau tentang produk nie cuma kiteorang je yang ketinggalan kot.Tu pun mak aku yang perkenalkan. Syukur alhamdulillah, lepas minum 3 botol perkembangannya mengagumkan. Bacaan SLE wife aku makin stabil, bacaan fungsi buah pinggang bertambah baik dan kitaran haid menjadi stabil ( wife aku pregnant setelah 5 tahun menunggu tp last2 keguguran.Setelah mengambil jus ni tau). Satu lagi mata pun makin stabil. Yela dulukan wife aku ada katarak so bila minum jus nie alhamdulillah, penglihatan makin stabil tp x lah sembuh sepenuhnya macam orang biasa. At least terkawal la kann.
Jadi dari cerita diatas, permulaan mengguna adalah sangat penting bagi orang-orang yang ada banyak penyakit ataupun yang ingin mengekalkan tahap kesihatan. Janganla berkira sangat tentang duit kerana rezeki tetap ada dimana-mana asalkan kita ikhlas dalam pekerjaan kita. Semoga info ini dapat membantu anda sekurang-kurangnya mengawal penyakit dari menjadi lebih teruk. Sedikit sebanyak aku dapat menyebarkan kebaikkan jus ini untuk kebaikkan bersama. Drink It, Feel It, Share It..
Anything tentang testimoni or cara penggunaan bole call aku 0197720094.


No comments:

Post a Comment